Verstegen Spices & Sauces | Groentemixen

Groente omdat het lekker is
(ja echt)

We weten allemaal dat groenten gezond zijn, maar toch blijft het voor veel mensen moeilijk om voldoende binnen te krijgen. De reden? Mensen vinden het niet lekker. Of, als je het Verstegen vraagt, mensen weten niet hoe ze het lekker kunnen máken. Nou, dan moet je net Verstegen hebben. Samen introduceerden we hun nieuwe lijn kruiden- en specerijenmixen waarmee je groenten zó lekker maakt dat het hele gezin er dol op is.

Wat eten we vandaag? Groente!

Nog nooit waren mensen zich zó bewust van het belang van gezonde voeding en de rol van verse groente hierbij. Steeds meer mensen wíllen wel groente eten, maar weten niet goed hoe ze met verse groente (en zonder veel gedoe) een lekker gerecht op tafel kunnen zetten. Koken uit een pakje gaat al gauw vervelen, maar serveer groente met alleen een beetje peper en zout en de kinderen komen in opstand! En om de chef uit te hangen met behulp van een goed kookboek zijn we meestal echt te druk. Verstegen’s nieuwe mixen voor groenten bieden hier een prachtige oplossing voor, maar om ze aan de man te brengen moest ‘groente’ nog wel even stevig op de agenda worden gezet.

Pop-up store

In samenwerking met Verstegen ontwikkelden we een campagne die draaide om groente waar iedereen dol op is. Het Weena 796, pal tegenover het Centraal Station in Rotterdam, werd omgetoverd tot een niet te missen pop-up store die volledig in het teken stond van de nieuwe groentemixen. Hier kon je heerlijk gezond ontbijten, gratis Verstegen-mixen en de bijbehorende verse groenten shoppen en handige workshops volgen. Op beeldschermen draaide er een presentatie met sfeervolle fotografie van specerijengewassen in hun natuurlijke omgeving en allerlei interessante feitjes over groenten. En om het af te maken kreeg je aan het einde een inspirerend boekje met heerlijke én handige recepten mee naar huis.

Gezonde middelenmix

De campagne werd verder ondersteund met een serie advertenties in diverse supermarkt-magazines, flyers en een samplingactie bij Albert Heijn en via social media.

 

Fleurop

Een moederdagboeket dat precies bij haar past

De Echte Notaris

De notaris, maar dan de enige echte

Copy link
Cookie Instellingen
Privacy overzicht

Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Maar de keuze is natuurlijk aan jou of je deze gegevens met ons wilt delen.