Fleurop | Felicitatiecommercial

Hoe een felicitatie écht binnenkomt.

Iemand feliciteren? Het maakt niet uit wát je zegt, maar hoe je het zegt. Met die boodschap ontwikkelden we een campagne waarmee we verder bouwen aan het merk Fleurop als premium merk. Met aandacht voor het vakmanschap van de Fleurop bloemist en hun grootste passie: bloemen. Kijk ze shinen!

 

Een podium voor passie

We bouwen dus verder aan een premium merk. Dat doen we door de insteek van de campagne, maar ook door de stijl. Veel aandacht voor details, betoverende close-ups van bloemen, de passie van de bloemist en de voice-over die de kwaliteit van Fleurop en haar bloemisten benadrukt. Fleurop bezorgt een goed gevoel.

Covid-proof shoot

Een film als deze schieten in een tijd als deze, vraagt om extra creativiteit en aandacht. Minder mensen op de set, maar op afstand. ‘Stilte op de set’ roepen door een mondkapje heen. En natuurlijk afstand bewaren en handen wassen. Allemaal achter de camera, ervoor zie je er gelukkig niks van.

Felicitatie plús

Om het boeket, en dus de felicitatie, nóg bijzonderder te maken, is er de Fleurop Cadeaushop waar je kunt kiezen uit toffe extra’s, zoals chocolade of persoonlijke wenskaarten. In ‘strooifilms’ van 5 seconden worden deze onder de aandacht gebracht. Ook wordt de Fleurop Bloemenbon uitgelicht. Alle strooifilms zijn uiteraard volledig in stijl met de hoofdfilm.

Eén verhaal door alle kanalen heen.

De campagne wordt toegespitst op de sterktes van elk afzonderlijk middel: TV, alle online kanalen en natuurlijk in de winkels. Eén verhaal en uitstraling dwars door alle middelen heen. Wij zijn er trots op en mogen onszelf feliciteren. Wat we dan ook onbescheiden doen.

Ajax

De aandacht voor Fête des Fleurs gevangen

Verstegen Spices & Sauces

Groente omdat het lekker is (ja echt)

Copy link
Cookie Instellingen
Privacy overzicht

Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Maar de keuze is natuurlijk aan jou of je deze gegevens met ons wilt delen.