De Echte Notaris | Merkontwikkeling en interactief platform

De notaris, maar dan de enige echte.

Een revolutie in de notarisbranche. Met ‘De Echte Notaris‘ lanceerden we een baanbrekend online platform dat ervoor zorgt dat vele notarisproducten en -diensten, vooral online afgehandeld kunnen worden. En dat is nog niet eerder vertoond: een online dienst mét de kennis en expertise van echte notarissen. Het platform mag hierbij bij uitzondering gebruik maken van DigiD. We ontwikkelden het merk, de huisstijl, communicatiestrategie, het interactieve platform en de online campagne.

Samenwerken aan innovatie

De Echte Notaris is opgezet door NICO Notarissen, een samenwerkingsverband van de grotere Nederlandse notariskantoren die al sinds 1999 met elkaar samenwerken om kennis te delen en de branche te verbeteren. Vanuit die drive is ook De Echte Notaris ontstaan.

 

Ingedeeld op levensfases

De site, en ook de online campagne, is ingedeeld op verschillende levensfases en activiteiten. Samenwonen, trouwen, scheiden etc. Je hebt meteen door waar je moet zijn. Vanaf daar ga je heel snel op je doel af en kun je snel zaken notarieel regelen.

 

Alleen echte notarissen

Achter De Echte Notaris zitten, je raad het al, échte notarissen. Op de site komen zij aan het woord en leggen complexe onderwerpen begrijpelijk uit.

Een notaris die jouw taal spreekt

Naast een online strategie van social, gerichte bannering en zelflerende ads zorgde ook een viral voor het aanjagen van de traffic. Een ouderwetse notaris vertelt op een herkenbare complexe manier over een onderwerp. De Echte Notaris maakt het begrijpelijk.

Knowies

Hoe je toffe content bundelt, inzichtelijk en deelbaar maakt

BoekestijnKester

Jij je passie, zij hun vak, wij hun website

Copy link
Cookie Instellingen
Privacy overzicht

Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Maar de keuze is natuurlijk aan jou of je deze gegevens met ons wilt delen.