BoekestijnKester | Corporate one-pager

Een compacte (corporate) website met een verhaal

BoekestijnKester is er voor de ondernemer. Jij je passie, zij hun vak. Zij nemen zorg uit handen en helpen je bij complexe vraagstukken als het gaat om accountancy, fiscale dienstverlening, HR- en juridisch advies. Bij BoekestijnKester geen lange stukken over diensten, onduidelijke routing of dode links. Nee, gewoon concreet en duidelijk. Gevat in een inspirerend merkverhaal en een compacte corporate one-pager. Je hoort het goed, een one-pager.

Even terug naar de merkessentie!

Om weer even terug tot de kern te komen, is het soms belangrijk om antwoord te geven op vragen zoals ‘Wat is je bestaansrecht als merk?’, ‘Welke waarden passen bij je merk?’ en ‘Welke ambities kunnen we hieraan koppelen?’. Dat hebben wij ook met BoekestijnKester gedaan in de vorm van merksessies. We hebben alles in kaart gebracht: welke waarden heeft het merk en wat is het onderscheidend vermogen? En in welk umfeld begeef jij je (doelgroep en concurrentie)? Met deze vraagstukken kom je tot de merkessentie: Betrokken adviseurs in ondernemen.

Jij je passie, zij hun vak

De vertaling van de merkessentie naar een visuele boodschap is een belangrijke stap. Je maakt hiermee de slag naar communicatie naar buiten. Welk beeld en welke boodschap past zodanig bij BoekestijnKester en bij de merkessentie dat de doelgroep in één oogopslag ziet waar het over gaat, wat ze doen en wat ze voor je kunnen betekenen. Binnen dit concept hebben we de koppeling gemaakt tussen de klant en BoekestijnKester en waarom die relatie zo goed werkt.

 

Mag echt nog veel korter!

Een terugkerend thema binnen dit project was om de kern zo compact en duidelijk mogelijk over te brengen. En daar lag ook de uitdaging voor het ontwikkelen van een website. Een website? We bedoelen natuurlijk een one-pager. Eén pagina die alles uitlegt en de doelgroep overtuigt om zaken te gaan doen met BoekestijnKester. Dat begint met het schetsen van het verhaal en hoe dit vertaald kan worden naar concrete onderdelen. Loopt de bezoeker van boven naar beneden door een logisch verhaal? Leren ze BoekestijnKester goed kennen en kunnen ze de informatie vinden? En dat is toch best geslaagd: bekijk het hier!

Wij onze passie, BoekestijnKester hun vak.

Westport Notarissen

Hoe ambitie een naam kreeg

C-Job

Ouderwets nieuwe markten veroveren

Copy link
Cookie Instellingen
Privacy overzicht

Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Maar de keuze is natuurlijk aan jou of je deze gegevens met ons wilt delen.