Wubbe // Creative Digital Agency zoekt een

Frontend Developer m/v

Het zijn de mensen die Wubbe maken. Stuk voor stuk gedreven specialisten die samen slimme, digitale oplossingen ontwikkelen voor de meest uiteenlopende merk- en communicatievraagstukken. En die zich ook samen regelmatig kunnen verliezen in padel-competities, quiz-battles, WOD’s en uit de hand gelopen borrels. Een hecht team dat zich continue ontwikkelt. Om steeds innovatiever en effectiever werk te kunnen maken.

En binnen dit team zoeken we per direct een frontend developer. Je bent een enthousiaste, ambitieuze frontend developer met minimaal 1 jaar ervaring bij interactieve bureaus. De passie in je vak zie je terug in je drang naar goed en vernieuwend interactief werk. Bij Wubbe werk je zelfstandig of als onderdeel van een team aan de technische realisatie van ontworpen concepten. Wat je kan met frontend development, kun je ook met woorden, zodat je als technical specialist kan aanschuiven bij onze klanten.

 

Hoe komt je dag eruit te zien?

 • Je begint de dag met een 15 min. stand-up waarin je samen met je collega’s door het scrumboard met de lopende opdrachten gaat.
 • Je bouwt toffe, digitale frontend experiences voor toonaangevende klanten, met de focus op een optimale UX.
 • Je werkt aan webapplicaties om een groot publiek te bereiken.
 • Je inspireert de rest van het team met de laatste innovatieve technieken.
 • Je denkt mee met de creatieven en strategieën hoe je ideeën naar een hoger niveau kan brengen.

 

Jouw eigenschappen

 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als frontend developer bij een vergelijkbaar bureau of de ambitie ervan;
 • bent een gadget- en social media freak;
 • bent analytisch, kritisch en creatief;
 • hebt kennis van Javascript frameworks, HTML5 en CSS3.
 • kan bouwen in React en weet ook hoe je dit laat samenwerken met een Laravel back-end.
 • weet ook je weg te vinden in het onderhouden en optimaliseren van bestaande WordPress installaties.
 • en je denkt en werkt op HBO-niveau.

 

Wij:

Wij zijn Wubbe, Creative digital agency. Uit Delft. Vanuit dit centrum van innovatie en technologie creëren we met insights en data vernieuwende strategieën, campagnes en producten. Voor mooie, grote en kleinere klanten door het hele land. Wij geloven dat daarbij alles begint met echte interesse in mensen. Wat drijft je? Welke dromen of onzekerheden heb je? Hoe sta je in het leven? Pas als je dát weet, kun je nadenken over hoe je mensen kunt benaderen, verleiden en aan een merkrelatie kunt bouwen. En de vertaling maken naar een digitale strategie, een onderscheidend concept en natuurlijk de nieuwste techniek. We zijn nieuwsgierig en zitten vol vragen… Dus, wie ben jij? En wat wil je?

 

Ben jij onze nieuwe frontend developer?

Mail je cv en toelichting naar Gilbert Witjes, gilbert@wubbe.nl

Copy link
Cookie Instellingen
Privacy overzicht

Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Maar de keuze is natuurlijk aan jou of je deze gegevens met ons wilt delen.