Vacatures


WUBBE/Fox on the Run zoekt:

Digital Producer/Project Manager M/V

Een Digital Producer binnen een digital agency dat integraal onderdeel uitmaakt van een creative agency. Die op hoog niveau bezig wil zijn met digitale ontwikkelingen, midden in de inspirerende dynamiek van een creatief bureau. Welkom bij WUBBE/Fox on the Run. In het historische Delft proberen we elke dag zelf geschiedenis te schrijven. Daar krijgen we energie van. Samen richten we ons op slimme (digitale) oplossingen voor de meest uiteenlopende merk- en communicatievraagstukken. Inderdaad, dat gaat verder dan louter digitale oplossingen voor digitale problemen. En we zoeken een Digital Producer die ons helpt de lijnen uit te zetten. Die een sparringpartner is voor onze creatieven, strategen, developers en voor onze klanten. Die samen met het team interactieve ervaringen creëert voor de klanten van onze klanten. Die kwaliteit, budgetten en deadlines bewaakt. En die in staat is complexe materie op een simpele en duidelijke manier uit te leggen. Zit je bij al deze punten te knikken? Dan zoeken we jou. Laat snel wat van je horen.

Profiel
– 2-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
– Digital minded
– Ervaring met project management, web development en online advertising
– Een voorliefde voor UXD en interaction design
– Ervaring met social media campagne-management (advertising)
– Weet wat er speelt
– Gadget- en social mediafreak
– Hoog werk- en denkniveau
– Flexibel, proactief en ondernemend.

WUBBE/Fox on the Run
Wij zijn WUBBE/Fox on the Run, creative én digital agency. Zonder bla bla. Oké, we zitten aan een gracht, maar dan wel eentje in Delft. Samen maken we werk dat werkt. Waarmee doelstellingen bereikt worden. Voor mooie, grote en kleinere klanten door het hele land. Daarbij focussen we ons op strategie en creatie, de basis van elk goed idee. Wij geloven dat alles begint met echte interesse in mensen. Wat drijft je? Welke dromen of onzekerheden heb je? Hoe sta je in het leven? Pas als je dát weet, kun je nadenken over hoe je mensen kan benaderen, verleiden en aan een merkrelatie kan bouwen. En de vertaling maken naar strategie, een onderscheidend concept en natuurlijk de nieuwste techniek. We zijn nieuwsgierig en zitten vol vragen… Dus, wie ben jij?

Ben jij onze nieuwe Digital Producer?
Mail je cv en toelichting naar Gilbert Witjes, gilbert@wubbe.nl

Wubbe is groot geworden door talent. Dus houden we onze ogen er altijd voor open. Voor écht talent creëren we altijd ruimte. Wil je ontdekken waar je kansen liggen? Stuur dan je open sollicitatie. Op welke functie binnen ons bureau dan ook. Je hoort altijd van ons.

Solliciteer nu!