The Culinary World of Robert Kranenborg

Op ‘The Culinary World of Robert Kranenborg’ stap je letterlijk in de wereld van de topchef. De site heeft een vernieuwende 360˚ navigatie met borden die om Kranenborg heen draaien, op basis van 360˚-fotografie. Elk bord bevat relevante en interessante content, zoals alles wat Robert Kranenborg in sociale media post.

Het merk Robert Kranenborg riep twee associaties op: een professional op culinair gebied én een wat strenge man. De doelstellingen van de site waren daarom om het eerste te bevestigen en het tweede een beetje te vervriendelijken. De doelgroep is zeer breed en varieert van consumenten tot bedrijven, restaurants en overige culinaire professionals.
Om de doelstellingen te halen wordt op ‘The Culinary World of Robert Kranenborg’ een kijkje in zijn leven gegeven. De site laat je toe in elk aspect van het leven van Kranenborg. Of dat nu zakelijk is, of privé. Je stapt letterlijk in de wereld van de topchef. Zo wordt de mens achter Robert Kranenborg op een interessante en relevante manier belicht.

Klant Robert Kranenborg

Delen