De Echte Notaris: online notarisproducten en -diensten

Er is een revolutie in de notarisbranche. Met de lancering van ‘De Echte Notaris‘ is er nu een baanbrekend online platform dat ervoor zorgt dat vele notarisproducten en -diensten, 100% online afgehandeld kunnen worden. En dat is nog niet eerder vertoond: een online dienst mét de kennis en expertise van echte notarissen. Het platform mag hierbij bij uitzondering gebruik maken van DigiD. Fox on the Run en Wubbe ontwikkelden het merk, de huisstijl en de communicatiestrategie. Fox on the Run creëerde bovendien het interactieve platform en de online campagne.

Wubbe en Fox on the Run hebben ons enorm geholpen met de visie en positionering van De Echte Notaris. De site is erg fraai geworden en sluit erg goed aan bij de vraag van de digitale consument. We zijn erg professioneel en buitengewoon prettig geholpen. Een aanbeveling!

Otto van de Vliet, directeur De Echte Notaris

De Echte Notaris is opgezet door NICO Notarissen, een samenwerkingsverband van de grotere Nederlandse notariskantoren die al sinds 1999 met elkaar samenwerken om kennis te delen en de branche te verbeteren. Vanuit die drive is ook De Echte Notaris ontstaan. De Echte Notaris is ontwikkeld in samenwerking met Fox on the Run en Wubbe en is een puur online platform voor zowel de particuliere als zakelijke markt. De site, en ook de online campagne, is ingedeeld op verschillende levensfases en activiteiten. Samenwonen, trouwen, scheiden etc. Je hebt meteen door waar je moet zijn. Vanaf daar ga je heel snel op je doel af en kun je snel zaken notarieel regelen. En door, voor de branche, innovatieve technieken, zoals het inloggen met DigiD t.b.v. identificatie is een bezoek aan een notariskantoor steeds minder nodig.

Check De Echte Notaris op www.deechtenotaris.nl.

Klant Nico Notarissen

Delen